Framtidens kritik: två essäer

februari 22, 2018

Kritiklabbet är glada att kunna presentera en ny essäbok på Ariel förlag i serien ”Ariel litterär kritik” med titeln Framtidens kritik: två essäer

 

Det kritiska verket står inför ett epokskifte. På väg in i den postdigitala offentligheten möter vi förhållanden där bekanta kategorier, som vi lärt oss att betrakta som dikotomier, inte längre utgör varandras motsatser. I kölvattnet träder nya hybridformer och gränssnitt fram. Framtidens kritik är ett essäistiskt utforskande i två delar av den offentliga kritiken i skärningspunkten mellan estetik, ekonomi och teknik. I essäerna »Kritiken om 100 år« och »De blödande nätverken« reflekterar författarna över allt från redaktionen och medborgarkritik till Augmented Reality och digital aktivism. Med förord av Magnus William­-Olsson som går att läsa här.

 

Ladda ner högupplöst omslag här.

 

Pressbild på Axel Andersson här.

 

Pressbild på Alexander Svedberg här.

 

Presskontakt Hanna Svensson, hanna@kritiklabbet.se

 

 

 

 

Postad under: Verksamhetsflöde

Kommentarer inaktiverade.