The Last Mass Mail – sex tidningsnummer om konst på Supermarket Art Fair 2018

april 27, 2018

Under vintern påbörjade Kritiklabbet diskussioner med Supermarket Art Fair om att tillsammans utföra ett medborgarkritiskt experiment inspirerat av vårt arbete ”Masskritik” vid Bokmässan 2016. Premisserna var enkla: Kritiklabbet flyttade sin redaktion till mässan 12-15 april för att liveproducera, och distribuera, en enkel tidning med recensioner och reflektioner (text såväl som bild) inskickade av mässans besökare. Detta helt under redaktionellt oberoende. Mässdagarna blev lika intensiva som lärorika. Fem nummer med en lång rad bidrag blev resultatet. Nu har vi samlat ihop de texter som inkom efter mässans slut och har gjort ett sjätte och sista nummer. Här går det att ladda ner och läsa tidningarna i PDF-format.

 

Nummer 1

 

Nummer 2

 

Nummer 3

 

Nummer 4

 

Nummer 5

 

Nummer 6

 

Postad under: Verksamhetsflöde

Kommentarer inaktiverade.