Symposium och avslutningsfest 2-3 juni: Criticism in the Post

april 30, 2018

Willkommen, bienvenue, välkomna!

 

Under snart två års tid har Kritiklabbet utforskat dagskritikens vara i den postdigitala offentligheten, tillsammans med forskare, kritiker, politiker, tjänstemän, konstnärer och andra medborgare. Nu avslutar vi vår verksamhet med ett två dagars symposium hos våra vänner på MDT, Skeppsholmen, Stockholm. Ni är alla hjärtligt välkomna!

 

Arrangemangets tema är brevets kritiska potential i den framtida offentligheten. Är en ny brevrepublik möjlig? Och i så fall, på vilka premisser? Vi slår upp dörrarna klockan 11:00 på lördagen och fortsätter till sent på kvällen. Tiden däremellan fylls av gestaltningar, diskussion, grillning, dryck, fest och dans. Bland annat ett panelsamtal med inbjudna gäster med titeln ”Vem tar ansvar för kritiken?”. På söndagen möts vi igen klockan 11:00-14:00 för att i seminarieform diskutera våra intryck från lördagen och blicka framåt.

 

 

När? Lördag 2 juni kl. 11:00 – sent, söndag 3 juni kl. 11:00 – 14:00.
Var? MDT, Skeppsholmen, Stockholm

Postad under: Verksamhetsflöde

Kommentarer inaktiverade.