Izabella Borzecka ny producent på Kritiklabbet

februari 24, 2020

Vi är mycket glada att kunna meddela att Izabella Borzecka kommer till Kritiklabbet som producent. Izabella är konstvetare och sedan tio år tillbaka verksam inom det fristående kulturlivet i Stockholm. Sedan 2016 är Izabella verksamhetsledare för koreografi-plattformen c.off. Hon är även ordförande på föreningen FOLK i Skärholmen. Just nu är hon en av tio professionellt verksamma kandidater i masterprogrammet i Curatorial Practice vid Bergens universitet. Hon är särskilt intresserad av expanderad och experimentell publicering inom koreografi och performance. På Kritiklabbet kommer hon att vara ansvarig för att utveckla våra program för regionalt finansierad kritik. För att komma i kontakt med Izabella, maila: izabella@ornenochkrakan.se

 

Redaktionen

(foto: Gustaf Lundh)

Postad under: Verksamhetsflöde

Kommentarer inaktiverade.